Falster Familiecamping, Falsters hyggeligste campingplads

 

Enhederne:
Hele pladsen er omringet af høje træer. Dermed skabes der gode læforhold på hele pladsen.
Pladsen er opdelt i store enhedspladser (90-150m2), med 4 enheder pr bås. Dette giver en enorm god ro ved enhederne, da det dermed kun er campisterne i samme bås som kommer kørende forbi forteltet.  Alle båse er "indhegnet" med store hække som giver yderligere læ i båsene og ved selve enheden.

 


 

Hytter:
Hvis I ikke selv ejer et telt eller en campingvogn, så udlejer vi 3 forskellige typer hytter.
(læs mere om hytterne her >>)

Vi har 10 dejlige hytter. 4 hytter til 6 personer,  4 hytter til 4 personer samt 2 små overnatningshytter også med plads til 4 personer. De 8 største hytter er udstyrede med henholdsvis dyner, puder, service, siddeplads inden-og udendørs, køkkenafd. med kogeplader,  køleskab, elkedel og kaffemaskine. (Vand er dog ikke indlagt)
Hytterne kan med fordel lejes en uge af gangen - se prislisten, også når det bliver koldere i vejret.


Sengetøj kan lejes på pladsen og ønsker I en babyrejseseng eller fx en høj stol kan vi også klare det.

I er desuden meget velkomne til at medbringe jeres hund.

 


 

Uden- & Indendørs underholdning:
Udendørs har vi bla en stor legeplads, en stor hoppepude, 1 trampolin, petanquebane, byggeklodser og m.m. som børnene (i alle aldre) kan hygge sig med i mange timer. Udendørs har vi en super hundeløbegård hvor vores små venner kan lege med hinanden og få rørt sig lidt. Derudover vil vores kaniner, elske at få lidt gulerødder og salat engang imellem, og mon så ikke også man kan få lov til at kæle dem lidt. Hvis du er heldig, så kan det ske at fasanen eller haren løber dig over ende når du er på vej til dit morgenbad.

Indendørs har vi et dejligt opholdsrum med brændeovn hvor man kan få mange timer til at gå, enten ved blot at sidde og læse en god bog, eller hygge sig med de andre campister.

I opholdsrummet er der også et bordfodboldspil som frit kan benyttes.

 

Klik på billedet og læs mere om den nye legeplads


 

Swimmingpool, butik og friskt morgenbrød
På pladsen er der en dejlig swimmingpool med et dejligt pool område hvor man virkelig kan nyde de dejlige solskinstimer. Poolen er selvfølgelig til fri afbenyttelse for alle vores campister og hyttegæster.


Vi har selvfølgelig også en reception og en butik, hvor du kan bestille friskbagt morgenbrød, ligesom der også kan købes is, slik og andre dagligdagsvarer i butikken.

 Serivcefaciliteter:
På pladsen er der selvfølgelig separate Herre og Dame områder med bad og toiletter. Derudover er der fælleskøkken med el kogeplader og bordovne, Puslerum, familierum, kemisk udslag og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Vi kan også tilbyde trådløst internet på hele pladsen.


Klik her for at se vores pladstegning >>